Юлиян Цолов има натрупани измами на стойност от 840 000 лв.,

...
Юлиян Цолов има натрупани измами на стойност от 840 000 лв.,
Коментари Харесай

Докато Юлиян харчеше крадените си пари, Славена Вътова го обожаваше. Когато тръгна към затвора, го натири като мръсно куче

Юлиян Цолов има насъбрани измами на стойност от 840 000 лева, с помощта на които е осигурявал охолния живот на жена си и двете им деца

Когато на сватбата се споделя „ да сте дружно в положително и зло ”, Славена Вътова явно не е желала да чуе последната част, тъй като при първата компликация напусна съпруа си. Вярно е, че той е измамник и лъжец, само че въпреки всичко са обвързани пред Господ, защото имат и църковен брак.

Юлиян Цолов има насъбрани измами на стойност от 840 000 лева, с помощта на които е осигурявал охолния живот на жена си и двете им деца. След като бе оголен, следва правосъдна борба и може би влизане в пандиза за сред 3 и 10 години.

Славена Вътова, като всяка „ кифла ”, няма да стои при мъж без пари и на всичкото от горната страна с престъпно досие. Затова е взела двете си деца и мигновено е напуснала Юлиян.

Мис България 2006 година до последно не била наясно с далаверите на мъжа си. Научила едвам когато той бил задържан и останала потресена и гневна.

Интересно обаче по какъв начин една жена не знае с какво се занимава мъжът, с който има брак. Да не знаеш от кое място идват парите за блестящия живот, на който се радваш. Това демонстрира, че в този брак няма връзка, само че и демонстрира какъв брой ниско може да падне днешната жена, която нищо не я вълнува, единствено да има пари.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР